Allt hänger på HÅRET – eller…?

Västergötlands museum planerar en utställning om mänskligt HÅR med invigning 17 juni 2017. Inför utställningen samlar vi in material och du kan vara med och bidra!

Upprop till alla – ung som gammal:

• Skicka foton av din eller din kompis frisyr, ditt skägg, din mustasch – eller kanske festfrillan?
  • Skriv till oss och berätta vad du tycker om hår! Kan det sitta på fel ställen, på rätt ställen, kan det vara för mycket eller för lite? Vad känns bra, vad känns mindre bra?
  • I utställningen kommer vi att få användning av en stor mängd tomma schampoflaskor. Vi tar tacksamt emot dina flaskor! Lämna i museets reception.

Museet förbehåller sig rätten att visa ett urval av inkomna texter och bilder i kommande utställning. Glöm därför inte att berätta om du tillåter att ditt förnamn och ålder kan visas ihop med ditt bidrag!

Publicerad 2 mars

Området är öppet alla helgfria vardagar: 8-16
    Stugorna i Fornbyn är stängda.