KråkJul blev en succé

Under första adventhelgen gick KråkJul av stapeln. Stämningen var på topp, vädret hjälpte i viss mån till. Det var lite småkallt och på lördagen kunde man till och med få se små snöflingor i luften! Julstämningen lurade bakom knuten.

Cirka 30 av länets bästa slöjdare och mathantverkare ställde ut och sålde sina alster. Här fanns halm, ull, skinn, silver, korv, ost, sylt, julkristyrer, tomtar, bröd, ja allt man kan behöva för att fira en riktigt god jul! Glöggrytan hölls varm och museets lotteri sålde slut. Besökarna strömmade till. Man kunde även strosa runt i herrgårdsvåningen på Kråk och känna stämningen från förr. Många var förstagångsbesökare i herrgårdsvåningen och fascinerades av huset och dess historia.

På museet kunde man julfika och lyssna på Inger Widhja som berättade sägner från förr. Även en fotoutställning med foton i vintertid fanns att se (den finns kvar över helgerna).

Nu önskar vi alla, besökare och utställare, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 2015!

Publicerad 1 december

Området är öppet alla dagar: 8-20
    Stugorna är öppna vardagar 8-16.