KråkJul blev succé igen!

I helgen som gick, 28-29 november, firades adventstiden och julen in på Kråks årliga julmarknad KråkJul. Nere i Kråks källarvalv ägde hantverksmarknaden rum. Här fanns allt från fårfällar, finsnickeri och trähantverk till skinnarbeten, tovade tomtar och halmslöjd. I Kråks västra flygel såldes läckerheter som hör julen till och besökarna njöt av ost, konfektyrer, grynkorv och svagdricka. Julbordet blev flera smaker rikare under dessa två dagar. I den östra flygeln, som inbjöd till mingel i 1700-talsmiljö, spelade Gloria Joyce Burt harpa i skenet av levande ljus. Och Kråks herrgårdsvåning ståtade som förr med levande ljus, damastdukat bord och blomsterarrangemang. Mellan flyglarna sålde museet korv med bröd och svagdricka. Tusentals besökare valde att besöka KråkJul under denna den första adventshelgen.

Julen fortsätter på museet även efter KråkJul. Onsdagkvällarna 2, 9 och 16 december bjuder vi in till traditionellt julpyssel och en medryckande blueskonsert!

Publicerad 1 december

Området är öppet alla helgfria vardagar: 8-16
    Stugorna är stängda höst & vinter.