Stor succé för bakluckeloppis i Fornbyn

I lördags, 10 augusti, fylldes Fornbyn med hugade loppisförsäljare. Det var premiär för en ny aktivitet på museets program; LOPPIS! I samarbete med föreningen Street Stars Cruisers, bjöd museet sedan början av sommaren, in till bakluckeloppis i Fornbyn. När dagen för loppisen kom visade det sig att det hela blev en stor succé. Både säljare och köpare strömmade in i Fornbyn.

I bakluckor, på bord, och på mark kunde man som köpare hitta allt mellan himmel och jord – stora som små fynd. Kunderna kom i en aldrig sinande ström under hela dagen. Stämningen var på topp, solen strålade ikapp med glada kunder och än mer nöjda säljare.

Street Stars Cruisers serverade fika och korv med bröd på löpande band. Vid dagens slut kunde vi summera besöksantalet till ca 2 500 personer.

Det här är en början på en ny tradition i Fornbyn!

Publicerad 12 september

Området är öppet alla dagar: 8-20
    Stugorna är öppna vardagar 8-16.