Succé för Eddie Meduza-konsert i Fornbyn!

Det var en perfekt sommarkväll i Skara torsdag 13 augusti. Luften var ljummen, solen gick ned bakom lövverket i Fornbyn, föreningen Street Car Cruisers serverade korv med bröd och hembakt och Errols Angels – tre duktiga musiker från Tidaholm – intog dansbanan i Fornbyn och spelade musik med humor och rockigt sväng.

Errols Angels, som består av Peder Sveder, Henrik Sveder och Sören Frid, framförde Eddie Meduzas mer finstämda och rumsrena låtar. Temat för konserten var allsång och fler än 500 personer hittade till Fornbyn, sjöng med, fikade och skrattade åt bandets västgötska humor.

På scenen fanns också en gästartist, Tua Sveder 10 år, som vann talangtävlingen Skaraborgs Unga stjärnor tidigare i år.

Bland besökarna hördes ett sug efter mer underhållning av det här slaget i Fornbyn. Och ja, museet gör det till en tradition – rock i Fornbyn! Håll utkik nästa sommar!

Publicerad 14 augusti

Området är öppet alla dagar: 8-20
    Stugorna är öppna vardagar 8-16.