INSPIRERADE av tv-spel, datorspel och film

Avslutad utställning

12 november – 22 januari 2017

Västergötlands museum fortsätter höstens tema; data- och tv-spel i utställningens form. Lördag 12 november öppnar en ny digital utställning i framför allt analog modell.

Konstnärer och kreatörer som alla gått på Skövde konstskola visar tecknade, målade och digitalt skapade bilder, modeller och grafik inspirerade av tv-spels- och filmvärldens bildspråk och uttryck.

Utställningen är producerad i samarbete med Hellidens folkhögskola/ Skövde konstskola och är en fördjupning och ett komplement till utställningen PIXLAR – mellan Pong och Playstation, som nu pågår på Västergötlands museum.

Medverkande konstnärer är Tobias Adamsson, Sanny Folkesson, Hannes Elisson, Daniel Fleur, Annabella Sofran och Sofie Irenheim.

Onsdag 10 20.30