Öppen visning:
Hela museet

torsdag 7 mars kl. 14.00

Västergötlands museum slår upp sina dörrar och vi visar upp samtliga av våra permanenta och tillfälliga utställningar. Turen omfattar museets mest kända föremål, däribland de spektakulär Fröslundasköldarna och Skaramissalet, men också våra mindre välkända, men minst lika spännande, andra artefakter. Med Sveriges tredje största föremålsmagasin finns det ingen brist på saker att se på museet. Ta chansen att få se ett av Sveriges äldsta stenåldersskelett, eller varför inte bekanta dig med en av Sveriges bästa 1900-talsskulptörer. Detta vill du inte missa..

OBS! Visningen tar cirka 45 minuter och har ett maxantal på 25 deltagare. Efter turen bjuder museet på fika och museets pedagog kommer att finnas med för att svara på eventuella frågor som kan ha uppkommit under turen. För att garantera att du får plats rekommenderar vi att du bokar en plats via museets hemsida. Vi ses 15 minuter innan utsatt tid i museets reception. Välkomna!

Boka via länken nedan.