Det händer vid Kata Gård

Kata Gårds öppettider 2021
● 20 mars – 7 november kl. 10.00-17.00 är Kata Gård öppen dagligen och under denna tid går det utmärkt att titta på utställningen utan guidning. Vi hoppas dock att smittläget tillåter att vi kommer igång med dagliga kostnadsfria guidningar kl. 13.00 från och med måndag 28 juni. Håll koll på hemsidan för säkrare information om detta datum och öppna guidningar, när sommaren närmar sig.

Bokning av guidning för grupper på Kata Gård görs på Västergötlands museum på tel. 0511-260 70 eller e-mail till receptionen@vgmuseum.seOBS! Vi bokar inga grupper för guidningar under våren med hänsyn till det osäkra smittläget.
Priser: En gruppguidning kostar 1500:- och tar ca 35-40 minuter. Guidning för skolklasser från Skara kommun är gratis. Skolklasser från övriga kommuner betalar 500:- per grupp.

För mer information se www.varnhem.se >>