Museet stänger tillfälligt för att förhindra ökad smittspridning

Det var med vemod som vi på Västergötlands museum tog emot beskedet om nya restriktioner för att förhindra ökad spridning av covid-19. Samtidigt är det en självklarhet att vi följer de nya restriktionerna och att vi därför tillfälligt stänger museibyggnaden från och med 31 oktober 2020.

Beslutet om de nya restriktionerna finns att läsa här >>

Museet håller stängt tills vidare och vi förhåller vårt återöppnande till direktiv från Folkhälsomyndigheten. Vi befinner oss mitt i en pandemi och har all respekt för myndigheternas beslut.

Samtidigt som vi stänger museibyggnaden ställer vi in samtliga programpunkter året ut.

Vi kommer fortsatt vara synliga på vår webbsida och på sociala medier, så följ oss på Facebook och Instagram för att få senaste nytt från den verksamhet som fortgår bakom stängda dörrar.

Friluftsmuseet Fornbyn är öppet och tillgängligt som vanligt!

Vi ses snart igen!

Publicerad 30 oktober