Ylva i receptionen avtackades efter två år

Då en ordinarie kollega under två år arbetat hos annan arbetsgivare i en grannkommun, har Ylva Werjefelt arbetat hos oss på Västergötlands museum. Hennes första dag var 18 maj 2019 och igår, 31 augusti 2021, avslutade hon sitt vikariat. Hon har under dessa lite drygt två åren arbetat mestadels som ansvarig för museets reception och butik, men har även under tiden då museet var stängt på grund av coronan, arbetat i Fornbyn.

Ylva har varit ett glatt ansikte som välkomnat besökare och på olika sätt förändrat och fört in nya tankar kring arbetet i receptionen och hur butiken är uppbyggd och fungerar.

Augustis sista dag samlades museets personal till en avtackning med kaffe och exotiska fruktfat. Som minne från tiden på Västergötlands museum fick Ylva en present från butiken och en bukett blommor.

Vi önskar nu Ylva all lycka i fortsättningen och tackar för de två år som hon arbetat hos oss!

Publicerad 1 september