Butik & kafé

I museibutiken finns ett stort urval av varor. Vi har böcker, vykort, gediget lokalproducerat hantverk, smycken, textilier, kopior på föremål från våra samlingar och egna produkter med koppling till fasta och tillfälliga utställningar. Hos oss kan du hitta allt från unika presenter till ekologiska produkter för hem- och byggnadsvård.

I kaféet serverar vi smörgåsar, kakor, drycker som kaffe, te, saft och lokalproducerad äppelmust. Allt vårt kaffe är ekologiskt och Fairtrade. Vi bokar också lokaler och serverar fika i samband med gruppbesök, seminarier, möten mm. Varmt välkomna att slå er ner en stund och värma er vid den öppna brasan!

I kaféet kan vi servera 30 sittande gäster.

Välkommen till butiken på Västergötlands museum i sommar, där det finns varor för både stora och små. Här ett smakprov på sådant som passar de lite yngre barnen.

Läs mer
Varor från Västergötlands museums butik - lekasaker för den lille riddaren.

Med anledning av vår tillfälliga utställning Västgötagårdar har vi glädjen att meddela att vi nu säljer produkter från @sveatradition i museets butik! Svea Tradition är en byggnadsvårdsbutik belägen i Ugglum …

Läs mer
Byggnadsvårdsartiklar i butiken

Kontakta butiken

Undrar du något om utbudet i butiken? Kontakta oss med frågor, till exempel för prisuppgift eller för att tinga en vara.

Receptionen

0511-260 70

receptionen@vgmuseum.se

Postorder

Vi skickar varor från butiken på förfrågan. Frakt tillkommer beroende på varans storlek.